Bea Vergés

Bea Vergés
Dedico el meu temps a observar i celebrar a través del cos. El Feldenkrais i la tècnica Klein són part dels fonaments sobre els que es construeix el meu moviment. Les danses urbanes i la dansa contemporània més física aporten la dinàmica i la musicalitat a la meva dansa.
Ballo des que recordo i recordo perfectament la certesa que vaig sentir al moure’m. La meva formació es caracteritza per l’ampli ventall de formes que m’han interessat (dansa clàssica, diferents formes de la dansa moderna i la dansa contemporània, Contact Improvisació, composició instantània i improvisació, diferents estils de les danses urbanes, tècnica Klein, Feldenkrais). La Kinesiologia, el Kundalini Yoga i el Hatha Yoga també són presents en el meu aprenentatge. Actualment estic estudiant teatre a l’escola barcelonina de Teatre Experimental Laboratorio.
En els últims anys he dedicat temps a la pedagogia tant a Barcelona com a Berlín. He format part de processos creatius amb diferents joves  creadors d’aquestes ciutats. També dedico temps a la meva pròpia creació tant en solo com en col·lectiu.